Monday, November 29, 2021

Visar Ganiu: Premtojmë dhe realizojmë, ekipet mobile për pastrim në çdo lagje të Çairit


Mirëmbajtja dhe pastërtia e rrugëve të Komunës së Çairit ka qenë dhe mbetet prioritet ynë kryesor. Por, duke tentuar që gjithmonë ta bëjmë më të mirën për banorët e Çairit kemi paraparë ekipe mobile për çdo lagje tonën. Dhe pa humbur kohë sot aksionet e këtyre ekipeve i filluam edhe në praktikë. Këto ekipe do të kujdesen jo vetëm për pastrimin e rrugëve kryesore, por të çdo cepi të Çairit, nëpër secilën lagje. Kreu i Çairit, Visar Ganiu me këtë rast ka deklaruar se ky është një zotim i Programit 2021-2025 të cilin pa humbur kohë e filluam ta zbatojmë në praktikë.

“Kemi filluar me zbatimin e Programit 2021 – 2025 pa humbur kohë. Sot filluam me pastrimin e rrugëve të Çairit duke angazhuar ekipet mobile. Këto ekipe mobile do të angazhohen për çdo lagje dhe do të kujdesen për pastërtinë e rrugëve tona. Këtë e premtuam dhe këtë filluam të realizojmë”, ka thënë kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu.

Lajmet e fundit

Bilall Kasami si Menduh Thaçi, përjashton bashkëpartiakët e tij

Pas ngjarjes së fundit e cila ndodhi në Kuvend, ku Kastriot Rexhepi nuk doli PRO politikave ruse për ta rrëzuar Qeverinë, kanë reaguar...

Ahmeti: Miqësia me ShBA dhe BE, nuk ka alternativë!

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti është deklaruar pasi zhvillimeve të sotme në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut ku dështoi votimi i mosbesimit të...
MARKETING I PAGUAR POLITIK