Sunday, June 26, 2022

Të rinjtë nga Maqedonia e Veriut do të mund të aplikojnë deri më 25 maj për bursë studimore në Japoni

Studentët e Maqedonisë së Veriut do të mund të aplikojnë deri më 25 maj për të fituar bursë për studime në Japoni, transmeton Portalb.mk.

“Kandidatët e zgjedhur do të kontaktohen për testime dhe intervista të planifikuara për gjysmën e dytë të muajit qershor të vitit 2022”, deklarojnë nga Ministria për Arsim dhe Shkencë në Maqedoninë e Veriut, duke bashkangjitur edhe një adresë me Shembuj për pyetjet nga provimet e kaluar me shkrim.

Dokumentet duhet të dërgohen në anglisht ose të përkthyera zyrtarisht në e-mailin galina.stachkova@sk.mofa.go.jo, ndërsa ato origjinale në objektin e Ambasadës së Japonisë në Qendrën Soravia – Shkup.

Të rinjtë mund të aplikojnë për programin studentor për hulumtime dhe programin për studime deridiplomike.

Lajmet e fundit

Fillon rregullimi, tamponimi dhe pastrimi i kanaleve në fshatin Dvorcë

Komuna e Pllasnicës sot ka nisur me rregullimin, tamponimin dhe pastrimin e kanaleve si dhe aktiviteteve të tjera në fshatin Dvorcë, kështu njofton kreu...

Miliona denarë nga arka e Studeniçanit shkojnë për shokun e afërt të Azem Sadikit!?

“Eling Dooel Uvoz-Izvos Skopje”, është kjo kompania më e preferuar e Komunës së Studeniçanit.Kjo kompani është ajo që fiton pothuajse çdo tender nga kreu...

ASH-së në Saraj së shpejti i vëndohet dryni, ja kush jep dorëheqje

Dega e ASH-së në Saraj shumë shpejtë do të mbyllet. Sipas informacioneve të TS, shumë nëndegë të saj do të mbyllen përfundimisht duke vendosur...