Sunday, July 3, 2022

Të martën do të hapet panairi i librit në Shkup

Në hapësirat e sallës së sporteve “Boris Trajkovski” në Shkup, do të mbahet panairi i librit plot një javë, duke filluar prej 3 majit e deri më 9 maj. Orari i punës do të jetë çdo ditë prej orës 10:00 deri në ora 20:00, transmeton Portalb.mk.

“Dashamirët e librit do të mund të zgjedhin nga oferta e shumë autorëve vendas dhe të huaj, literaturë të huaj, profesionale, shkencore dhe artistike, libra për të rinj dhe fëmijë”, deklarojnë nga Ministria e Kulturës, e cila tradicionalisht e mbështet këtë organizim.

Çmimi i biletave për të gjithë vizitorët do të jetë 50 denarë, ndërsa për nxënësit 40 denarë. Ato mund të blihen onljan KËTU ose në hyrje të sallës.

Lajmet e fundit

BEG-ut i merren të gjitha licencat, Bekteshi e mban premtimin

Ashtu siç kishte paralajmëruar ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, BEG nga tetori nuk do t’i ngrohë më shkupjanët. KRE i mori të gjitha licencat e...

Fillon rregullimi, tamponimi dhe pastrimi i kanaleve në fshatin Dvorcë

Komuna e Pllasnicës sot ka nisur me rregullimin, tamponimin dhe pastrimin e kanaleve si dhe aktiviteteve të tjera në fshatin Dvorcë, kështu njofton kreu...

Miliona denarë nga arka e Studeniçanit shkojnë për shokun e afërt të Azem Sadikit!?

“Eling Dooel Uvoz-Izvos Skopje”, është kjo kompania më e preferuar e Komunës së Studeniçanit.Kjo kompani është ajo që fiton pothuajse çdo tender nga kreu...