Sunday, June 26, 2022

Të gjitha rezultatet dhe ndeshjet e radhës në kuadër të turneut kualifikues për majorin e CS:GO për ekipet e Evropës


Gjithsej 16 ndeshje u zhvilluan sot (e enjte) në kualifikuesen e PGL EUROPE RMR B, ku pati shumë ndeshje me rezultate të ngushta e përplot emocione, edhe shumë të tjera pritet të zhvillohen nesër (e premte).

Vetëm tetë ekipe do ta kenë fatin të kualifikohen për turneun më të madh të CS:GO, PGL Antwerp Major 2022, i cili do të mbahet në maj.

Disa nga ekipet më të mira sa i përket rezultateve sot ishin Astralis, Players, NiP dhe Copenhagen Flames, të cilat arritën të fitojnë nga dy ndeshje.

(Foto: HLTV)

Ndeshje të mira zhvilloi edhe ekipi shqiptar Bad News Eagles, të cilët për momentin janë 1-1 me rekord të ndeshjeve.


Këto janë të gjitha rezultatet e ditës së parë kualifikuese për në PGL Antwerp Major:

Astralis 16 – 11 ENCE
Spirit 16 – 6 ASG
Copenhagen Flames – 9 SINNERS
HEET 16 – 5 Sprout
NIP 16 – 11 Bad News Eagles
Entropiq 16 – 3 Endpoint
G2 16 – 10 Sangal
Players 16 – 10 Anonymo
Spirit 11 – 16 ENCE
Copenhagen Flames 16 – 11 Sprout
Astralis 16 – 5 ASG
Players 16 – 7 Sangal
HEET 11 – 16 SINNERS
NIP 16 – 8 Endpoint
Entropiq 17 – 19 Bad News Eagles
G2 16 – 19 Anonymo

Ndeshjet e radhës të cilat do të zhvillohen nesër (e premte):

Ndeshjet me rekord 2-0 (dy fitore, asnjë humbje, fituesi siguron vendin në Major)
13:30 Players – Astralis (Bo3)
17:15 NIP – Copenhagen Flames (Bo3)

Ndeshjet me rekord 1-1 (një fitore, një humbje)
11:00 Bad News Eagles – G2 (Bo1)
11:00 Anonymo – Entropiq (Bo1)
12:15 ENCE – HEET  (Bo1)
12:15 SINNERS – Spirit (Bo1)

Ndeshjet me rekord 0-2 (asnjë fitore, dy humbje, humbësi eliminohet)
13:30 ASG – Sangal (Bo1)
17:15 Sprout – Endpoint (Bo1)

/Telegrafi/

Lajmet e fundit