Wednesday, December 1, 2021

Tayna po duket krejt ndryshe në fytyrë

Reperja e njohur nga Prizreni, këto kohe po rri më shumë jashtë Kosovës, duke u shëtitur sa andej-këndej.

Tayna, si gjithmonë kujdeset shumë is ër pamjen e jashtme, stilin e veshjes, flokët dhe grimin.

Kujdes të madh i kushton edhe përpunimit të fotove që poston në rrjete sociale, ku nganjëherë e ndryshon aq shumë vetën, sa vështirë të njihet.

Në fotografitë e fundit, Tayna është mjaftë jashtë vetës. E bukur, por jo si ajo.

Lajmet e fundit
MARKETING I PAGUAR POLITIK