Thursday, January 27, 2022

Rona Nishliu dhe Gjon Muharremaj risjellin këngën “Mallëngjimi”


Rona Nishliu ka risjell këngën e saj të para disa vitesh “Mallëngjimi”.

Ajo ka bashkuar forcat me kënëgtarin Gjon Muharremaj i njohur me emrin artistik, Gjon’s Tears.

Kënga “Mallëngjimi” është një dedikimi për vendlindjen, dhe dy artistët të njohur për vokalin e tyre, kanë përcjell shumë emocion gjatë interpretimit.

Foto: YouTube

Ndërkohë, kujtojmë që Rona dhe Gjon’s Tears të dy kanë shënuar suksese me pjesëmarrjen në Eurovision.

Rona duke përfaqësuar Shqipërinë, ndërsa Gjon Muharremaj përfaqësoi Zvicrën.

Kënga “Mallëngjimi” tashmë gjendet në kanalin zyrtar në “YouTube”. /Telegrafi/

Lajmet e fundit
MARKETING I PAGUAR POLITIK