Sunday, November 28, 2021

Publikohen fotografitë e para që tregojnë se sa shumë kanë ndryshuar aktorët e “Pasionet e Fshehta”


Tashmë u konfirmua se po rikthehet njëri prej serialeve më të popullarizuara të viteve 2003-2004.

Bëhet fjalë për telenovelën kolumbiane “Pasionet e Fshehta” që kishte afro 188 episode.

Me njoftimin e një videoje për rikthim, ky serial bëri që të komentohet në masë të madhe edhe për ndryshimin e aktorëve.

Foto: Twitter

Në një postim të publikuar në Twitter, shfaqen disa nga aktorët kryesorë që kanë marrë vëmendje të madhe me transformimin duke qenë se ishte transmetuar para 20 vitesh.

Kjo është vënë re dukshëm dhe mezi po pritet nga fansat e tyre anembanë botoës.

Shfaqja ka të bëjë me tre vëllezër që duan të marrin hak për vdekjen e motrës së tyre më të vogël. Motra e tyre më e vogël ra në dashuri me një burrë shumë të pasur. Por ndodh kështu që ky plak tashmë është martuar dhe ka tre vajza bukuroshe. Motra e tyre mësoi për identitetin e vërtetë të burrit, por ishte shumë vonë. Ajo ishte shtatzënë. Plaku i pasur vdiq. Ajo nuk mund ta marrë atë dhe vendosi të vriste veten.

Të pranishëm edhe në këtë sezon do të jenë: Danna Garcia (Norma), Mario Cimarro (Juan), Paola Rey (Jimena), Juan Alfonso Baptista (Oscar), Natasha Klauss (Sarita), Michel Broën (Franco), Zharick Leon (Rosario Montes).

Më poshtë ua sjellim disa prej yjeve për të parë ndryshimet që kanë bërë:

/Telegrafi/ 

Lajmet e fundit
MARKETING I PAGUAR POLITIK