Sunday, July 3, 2022

Prej nesër në Shkup do të jenë funksional edhe dy linja të reja të autobusit për shkak panairit

Panairi i librit që po zhvillohet në Sallën e Sporteve “Boris Trajkovski” do të jetë më afër lexuesve përmes dy linjave të reja të Ndërmarrjes për Qarkullim Publik “Shkupi”, transmeton Portalb.mk.

“Ju informojmë që prej nesër deri më 9 maj, në linjat e rregullta të transportit do të përfshihen edhe dy linja të përkohshme që do të lëvizin drejt SP “Boris Trajkovski”. Bëhet fjalë për numrin 100 dhe 200″, deklarojnë nga “Shkupi”.

Ndërmarrja sqaroi që numri 100 do të fillojë prej Lisiçes së Re dhe do të lëvizë përmes bulevardit “Jane Sandanski”, ndërsa numri 200 do të fillojë prej Deksionit për të vazhduar përmes bulevardit “Aradhet Partizane”. Çmimi i tyre do të jetë i njëjtë si linjat tjera.

Lajmet e fundit

BEG-ut i merren të gjitha licencat, Bekteshi e mban premtimin

Ashtu siç kishte paralajmëruar ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, BEG nga tetori nuk do t’i ngrohë më shkupjanët. KRE i mori të gjitha licencat e...

Fillon rregullimi, tamponimi dhe pastrimi i kanaleve në fshatin Dvorcë

Komuna e Pllasnicës sot ka nisur me rregullimin, tamponimin dhe pastrimin e kanaleve si dhe aktiviteteve të tjera në fshatin Dvorcë, kështu njofton kreu...

Miliona denarë nga arka e Studeniçanit shkojnë për shokun e afërt të Azem Sadikit!?

“Eling Dooel Uvoz-Izvos Skopje”, është kjo kompania më e preferuar e Komunës së Studeniçanit.Kjo kompani është ajo që fiton pothuajse çdo tender nga kreu...