Tuesday, June 28, 2022

Përfundon numërimi i votave me kusht në Pejë, Muhaxheri dhe LDK më të votuar


Ka përfunduar edhe numërimi i votave me kusht dhe atyre të personave me nevoja të veçanta në Pejë.

Kandidati i LDK-së Gazmend Muhaxheri ka marrë më së shumti vota me kusht.

Muhaxheri ka marrë 266 vota, derisa kandidati i LVV-së, Gazmend Agusholli që është renditur i dyti ka marrë 113 vota.

I treti është renditur Rrustem Berisha i AAK-së me 86 vota.

Votat tjera që janë në numër shumë simbolik kanë shkuar për tre kandidatët e pavarur.

Sa i përket garës për asamble LDK ka dalë e para, por me një rezultat më të ngushtë me partinë e dytë që ishte AAK.

LDK është votuar nga 159 qytetarë, derisa AAK ka arritur të grumbullojë 97 vota.

LVV është renditur si treta sa i përket votave me kushte në Pejë, duke marrë 75 vota.

PDK ka marrë 66 vota, ndërsa votat tjera me kusht që janë në numër simbolik kanë shkuar për subjektet minoritare./Telegrafi

Lajmet e fundit