Monday, November 29, 2021

Një lepurushe si Oriola


Jemi mësuar me imazhet atraktive të Oriola Marashit, e cila ngacmon imagjinatën sa herë që publikon fotografi në rrjetet sociale.

Modelja shqiptare ndiqet nga më shumë se 624 mijë fansa në Instagram, të cilët i presin me kërshëri postimet atraktive.

Kur jemi në Natën e Shtrigave (Halloween), edhe bukuroshja është kujdesur që të realizojë një fotosesion.

(Foto: Instagram/oriolamarashi/Juxhin Kurti)

Ajo ka pozuar si një lepurushe para fokusit të fotografit Juxhin Kurti dhe duke e mrekullueshme.

(Foto: Instagram/oriolamarashi/Juxhin Kurti)

Një ‘lepurushe e zezë’ që vë në plan të parë linjat e admiruara trupore, Oriola ua ka uruar ‘Halloweenin’. /Telegrafi/

(Foto: Instagram/oriolamarashi/Juxhin Kurti)

(Foto: Instagram/oriolamarashi/Juxhin Kurti)

(Foto: Instagram/oriolamarashi/Juxhin Kurti)

(Foto: Instagram/oriolamarashi/Juxhin Kurti)

(Foto: Instagram/oriolamarashi/Juxhin Kurti)

(Foto: Instagram/oriolamarashi/Juxhin Kurti)

(Foto: Instagram/oriolamarashi/Juxhin Kurti)

(Foto: Instagram/oriolamarashi/Juxhin Kurti)

Lajmet e fundit
MARKETING I PAGUAR POLITIK