Tuesday, June 28, 2022

Një grua nga Shkupi është mashruar me premtimin se do t’i dhurohet banesë

Një banore 39-vjeçare nga një fshat i Shkupit, dje (04-maj) në ora 17:40 në SPB Tetovë ka raportuar se një njeri i cili së pari i kishte thënë me telefon se ishte nga Shkupi dhe pastaj nga Tetova, i kishte premtuar për ta ndihmuar atë që t’i dhurohet një banesë nëpërmjet organizatës humanitare, transmeton Portalb.mk.

Për të mbuluar shpenzimet e caktuara, ai i ka kërkuar që ti dërgoj një shumë të caktuar parash përmes një shofer taksie në Tetovë. Ajo i kishte dhënë paratë një taksisti, i cili kishte ardhur në një vend të caktuar, kurse personi që ajo e kishte kontaktuar disa herë me telefon nuk kishte ardhur për ta takuar në Tetovë, pas së cilës ajo e kishte kuptuar se kishte qenë e mashtruar. 

 Janë ndërmarrë masat adekuate për të pastruar dhe të dokumentuar rastin.

Lajmet e fundit

BEG-ut i merren të gjitha licencat, Bekteshi e mban premtimin

Ashtu siç kishte paralajmëruar ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, BEG nga tetori nuk do t’i ngrohë më shkupjanët. KRE i mori të gjitha licencat e...

Fillon rregullimi, tamponimi dhe pastrimi i kanaleve në fshatin Dvorcë

Komuna e Pllasnicës sot ka nisur me rregullimin, tamponimin dhe pastrimin e kanaleve si dhe aktiviteteve të tjera në fshatin Dvorcë, kështu njofton kreu...

Miliona denarë nga arka e Studeniçanit shkojnë për shokun e afërt të Azem Sadikit!?

“Eling Dooel Uvoz-Izvos Skopje”, është kjo kompania më e preferuar e Komunës së Studeniçanit.Kjo kompani është ajo që fiton pothuajse çdo tender nga kreu...