Sunday, May 28, 2023

“Linjat e zemrës”, kombinimet e këtyre vizave në duar tregojnë nëse je me fat në dashuri – Indeksonline.net


Nëse shikoni me vëmendje shuplakat e duarve, do të shihni shumë vija dhe një nga më të rëndësishmet është linja e zemrës, e cila quhet edhe linja e dashurisë

Ajo kalon mbi të gjithë shuplakën dhe mund të jetë më e gjatë ose më e shkurtër.

Nëse i vendosni shuplakat pranë njëra-tjetrës, do të shihni se ato janë të bashkuara në tri mënyra të ndryshme dhe ja si interpretohet sipas kiromantisë.

1. Linjat janë në të njëjtën lartësi

Ky pozicion i linjave të dashurisë tregon se ai është një person inteligjent dhe i organizuar që i pëlqen që gjërat të shkojnë sipas planit. Ai hyn në një lidhje serioze dashurie vetëm kur është i sigurt se personi është i denjë për besim dhe vëmendje. Ata i duan marrëdhëniet e qëndrueshme dhe afatgjata dhe janë të gatshëm të bëjnë gjithçka për dashurinë e vërtetë.

2. Vija në pëllëmbën e djathtë është më e lartë

Ata nuk përshtaten me tendencat moderne dhe pëlqejnë të jetojnë sipas rregullave të tyre. Ata zgjedhin partnerë më të vjetër, sepse vetëm me ta arrijnë të gjejnë një gjuhë të përbashkët. Intuita e tyre është shumë e zhvilluar dhe ata shpesh mbështeten në të kur marrin vendime.

3. Vija në shuplakën e majtë është më e lartë

Ata shpesh e kalojnë jetën e tyre në vetmi duke kërkuar për një shpirt binjak. Ata nuk bëjnë pjesë në grupin e njerëzve që do të qëndrojnë në një lidhje vetëm për të mos qenë vetëm. Marrëdhëniet sipërfaqësore nuk i tërheqin. Ky është kombinimi më i rrallë, ndaj nëse gjeni një person me të cilin linjat e zemrës lidhen në këtë mënyrë – do të jetë besnik dhe i përkushtuar ndaj jush.

Lajmet e fundit

Rastet kur njerëzit mendonin se ishin yjet kryesore të imazheve të tyre – Telegrafi

Njëzetedy herë kur njerëzit mendonin se ishin yjet kryesore të fotove të tyre dhe një shfaqje e vërtetë po ndodhte në sfond. Ndërsa po...

Çifti britanik mbeti i tronditur me atë që zbuloi në shtëpinë e tyre të re – Telegrafi

Një çift në Angli mbeti i tronditur kur zbuloi se në shtëpinë e tyre të re kishte diçka që pronarët e mëparshëm e...

Amerikani gjen një hardhucë në guaskën e tualetit në shtëpinë e tij – Telegrafi

Një burrë dëgjoi një “spërkatje” uji që vinte nga banja e tij dhe u tmerrua kur gjeti një hardhucë të llojit ‘iguana’ në...