Sunday, July 3, 2022

“Kazanova i vërtetë” synonte gratë e pasura: Indiani u martua me 14 gra dhe të gjithave u grabiti pasurinë


Bibhu Prakash Swain (54), i njohur edhe si Ramesh Swan, u arrestua sepse u martua me 14 gra dhe më pas i tradhtoi ato.

Indiani Swain akuzohet për disa vepra, duke përfshirë mashtrimin, keqinterpretimin dhe bigaminë.

Policia thotë se ai është “mashtrues i rëndë”.

“I akuzuari kërkonte femra në faqet e takimeve, pastaj i bindte se i do, martohej me to dhe më pas ikte me paratë e tyre” njoftoi policia.

Viktimat ishin emocionalisht të paqëndrueshme. Ose nuk janë martuar kurrë, ose janë të shkurorëzuara.

Pjesa më e madhe e tyre ishin gra të arsimuara, të cilat mbanin poste drejtuese në kompani private, por edhe në institucione shtetërore – ka treguar një burim nga policia.

Kallëzimi kundër Swayne u paraqit nga gruaja e tij e 14-të në vitin 2021. Është një mësues që në njëfarë mënyre arriti të mësojë për gratë e tjera të tij.

Swain u martua me një mësues në Delhi në vitin 2018. Ai u prezantua para viktimave si mjek, avokat, pediatër dhe për herë të parë tha “po-në fatale” në vitin 1982. /Telegrafi/

Lajmet e fundit