Tuesday, June 28, 2022

Harta interesante që e vendosin botën në një perspektivë krejtësisht të re


Ekziston një grup në Reddit ku njerëzit ndajnë harta të pazakonta.

Aty mund ta shihni botën nga një këndvështrim krejtësisht tjetër.

Një prej tyre ishte edhe çiklisti që vendosi të bëjë një rrugë për të nxjerrë formën e një foshnje nga kopertina e albumit të Nirvana-s Nevermind.

Hidhini një sy galerisë dhe zbuloni se në cilat vende ikja nga burgu nuk është krim ose ku është pika më e largët në Tokë nga çdo oqean. /Telegrafi/

Udhëtimi më i gjatë i mundshëm me tren

Kjo është pika më e largët në Tokë nga çdo oqean

Shtetet që janë pavarësuar prej Mbretërisë së Bashkuar

Topografia e Ukrainës

Shtetet ku homoseksualiteti ishte i ndaluar në SHBA

Lajmet e fundit