Sunday, July 3, 2022

Garuesi thotë se fshati olimpik është i mbushur me festa, orgji dhe sportistë të frustruar seksualisht


Fshati Olimpik është një vend për sportistët që të pushojnë, të rikuperohen dhe të rimbushin bateritë e tyre larg natyrës shteruese të konkurrimit në skenën botërore.

Ose përndryshe, një botë sekrete ku presionet e përpjekjes për medalje janë zhvendosur nga dëshira për t’u rrëmbyer me miqtë e tjerë dhe për të festuar sikur jetët varen prej saj.

Kjo është sipas një ylli të të gjitha kohërave të Lojërave, legjenda amerikane Shaun White, një garues që ka marrë pjesë në pesë olimpiada dhe medalje të artë tre herë në snoëboarding gjysmë-kërcimi që ka mbizotëruar në Torino (2006), Vankuver (2010) dhe Pyeongchang ( 2018).

Gjatë një interviste në Watch What Happens Live me Andy Cohen, White u pyet se cila disiplinë mburrej me “sportistë më të egër”, me White që nuk hezitoi të nominonte skiatorët.

Megjithatë, ai pohoi se ishte ekipi i tij, SHBA, që organizoi festat më të mira.

Prezantuesi Cohen më pas e pyeti nëse i kishte shkuar ndonjëherë në mendje që të tjerët mund të shikonin dhe regjistronin atë që po bënin, për të cilën White, pa turpërim, deklaroi: “Po, por na pëlqeu”.

Legjenda nga San Diego u mor gjithashtu në pyetje nëse ai e dinte se çfarë ishte një ‘orgji olimpike e fshatit’ dhe përsëri nuk kishte turp të konfirmonte se e dinte patjetër.

Ai gjithashtu i quajti sportistë australianë si “kafshët e festave” në Lojëra Olimpike, por u përfol në një pyetje, kur u pyet nëse ai vetë kishte bërë ndonjëherë seks në një Lojë Olimpike.

Në vend të kësaj, ai zgjodhi “Plead the Fifth”, një term ligjor i përdorur kur dëshmitarët refuzojnë t’u përgjigjen pyetjeve ku përgjigjet mund t’i inkriminojnë ata.

Nëse veprime të tilla po ndodhin aktualisht në Pekin me Lojërat Olimpike Dimërore 2022 tani në lëvizje të plotë, është ndoshta një temë e dyshimtë, duke pasur parasysh protokollet e paprecedentë që sportistët duhet t’u përmbahen kësaj here për të zvogëluar ndikimin e COVID-19.

Në të vërtetë, në Olimpiadën e shtyrë të Tokios 2020 verën e kaluar, atletët dhe zyrtarët u paralajmëruan që të mos u grumbullonin me shokët e skuadrës dhe pjesëtarët e tjerë të vendeve pjesëmarrëse  për të ndaluar përhapjen e virusit. /Telegrafi/

Lajmet e fundit