Sunday, June 26, 2022

Fillon rregullimi, tamponimi dhe pastrimi i kanaleve në fshatin Dvorcë

Komuna e Pllasnicës sot ka nisur me rregullimin, tamponimin dhe pastrimin e kanaleve si dhe aktiviteteve të tjera në fshatin Dvorcë, kështu njofton kreu i komunës Alija Jaoski.

Sipas tij, këto punime janë vetëm një pjesë e planit të shumë aktiviteteve që janë paraparë në të ardhmen në këtë vendbanim.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=5296920407088697&set=pcb.5296926423754762

Lajmet e fundit

Miliona denarë nga arka e Studeniçanit shkojnë për shokun e afërt të Azem Sadikit!?

“Eling Dooel Uvoz-Izvos Skopje”, është kjo kompania më e preferuar e Komunës së Studeniçanit.Kjo kompani është ajo që fiton pothuajse çdo tender nga kreu...

ASH-së në Saraj së shpejti i vëndohet dryni, ja kush jep dorëheqje

Dega e ASH-së në Saraj shumë shpejtë do të mbyllet. Sipas informacioneve të TS, shumë nëndegë të saj do të mbyllen përfundimisht duke vendosur...

ASH- Tetovë drejtë shuarjes, kryetari zgjidhet me 10 veta. Ziadin Sela nuk bëhet i gjallë (Foto)

Në një atmosferë të zymtë dje janë zgjedhur kryetarët e degëve të ASH-së në Tetovë, Vrapçisht, Zhelinë, Saraj, Butel, Haraçinë dhe Çair. Ajo që bie...