Sunday, July 3, 2022

Edhe Europe Elects konfirmon: BDI partia fituese tek shqiptarët

Agjencia Europiane (Europe Elects), e njohur për transmetimin e rezultateve të fundit të sondazheve në mbarë Europën, është duke analizuar sondazhin e IPIS që tregon epërsinë e fortë të BDI-së ndaj partive tjera shqiptare në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Europe Elects i përpunon të dhënat dhe raporton se, sipas tyre, BDI në zgjedhjet e ardhshme do të fitojë 13.4 për qind të votave, në krahasim me vetëm 7,1 për qind të ASH-së. BDI ka një rritje prej gati 1.9 për qind krahasuar me zgjedhjet e vitit 2020, ndërsa ASH-ja ka rënë për gati 1.8 për qind deri në vitin 2020. Sondazhi i ri i IPIS-it është bërë në terren në fillim të majit me 1111 të anketuar.

Lajmet e fundit

BEG-ut i merren të gjitha licencat, Bekteshi e mban premtimin

Ashtu siç kishte paralajmëruar ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, BEG nga tetori nuk do t’i ngrohë më shkupjanët. KRE i mori të gjitha licencat e...

Fillon rregullimi, tamponimi dhe pastrimi i kanaleve në fshatin Dvorcë

Komuna e Pllasnicës sot ka nisur me rregullimin, tamponimin dhe pastrimin e kanaleve si dhe aktiviteteve të tjera në fshatin Dvorcë, kështu njofton kreu...

Miliona denarë nga arka e Studeniçanit shkojnë për shokun e afërt të Azem Sadikit!?

“Eling Dooel Uvoz-Izvos Skopje”, është kjo kompania më e preferuar e Komunës së Studeniçanit.Kjo kompani është ajo që fiton pothuajse çdo tender nga kreu...