Sunday, July 3, 2022

Bushi: Rrugëtimi ynë europian është i pandalshëm

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, Nazim Bushi përmes një postimi në faqen e tij zyrtare në facebook ka uruar 9 Majin – Ditën e Europës.

Sipas Bushit rrugëtimi europian i Republikës së Maqedonisë së Veriut është i pandalshëm dhe nga kjo rrugë nuk do të lëviz asnjëherë pasi që është përcaktim strategjik.

“Jemi të vendosur të punojmë të gjithë bashkë, për të sotmen dhe të nesërmen, për të rinjtë dhe për të moshuarit, për një të ardhme të sigurt”, ka shkruar Bushi.

Lajmet e fundit

BEG-ut i merren të gjitha licencat, Bekteshi e mban premtimin

Ashtu siç kishte paralajmëruar ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, BEG nga tetori nuk do t’i ngrohë më shkupjanët. KRE i mori të gjitha licencat e...

Fillon rregullimi, tamponimi dhe pastrimi i kanaleve në fshatin Dvorcë

Komuna e Pllasnicës sot ka nisur me rregullimin, tamponimin dhe pastrimin e kanaleve si dhe aktiviteteve të tjera në fshatin Dvorcë, kështu njofton kreu...

Miliona denarë nga arka e Studeniçanit shkojnë për shokun e afërt të Azem Sadikit!?

“Eling Dooel Uvoz-Izvos Skopje”, është kjo kompania më e preferuar e Komunës së Studeniçanit.Kjo kompani është ajo që fiton pothuajse çdo tender nga kreu...