Tuesday, June 28, 2022

Burra me mjekra të pazakontë


Është jashtëzakonisht e rëndësishme që disa njerëz të jenë të ndryshëm nga të tjerët.

Këta burra vendosën të dalloheshin nga mesatarja me mjekrën e tyre shumë të shkurtuar në mënyrë të pazakontë dhe ia dolën ta bënin këtë pa vonesë.

E në të njëjtën kohë, fotografitë e tyre u bënë virale. /Telegrafi/

Lajmet e fundit