Sunday, July 3, 2022

ASH-së në Saraj së shpejti i vëndohet dryni, ja kush jep dorëheqje

Dega e ASH-së në Saraj shumë shpejtë do të mbyllet. Sipas informacioneve të TS, shumë nëndegë të saj do të mbyllen përfundimisht duke vendosur drynin e shuarjes së ASH-së në këtë komunë. Mbrëmë pas zgjedhjeve të kryetarëve të degëve në disa komuna si dhe në Saraj kanë shpërthyer paknaqësitë e mëdha ku kanë nisur të japin dorëheqje nga ASH-ja. Orhan Osmani dhe Shehadin Tanalari janë dy figura që kanë vendosur të largohen përfunimisht nga ASH-ja.

Të nderuar miq, dashamirë, aktivistë dhe simpatizantë të Aleanca për Shqiptarët dega Saraj.
Në Aleancë ka gjithçka por jo ideal.
Në aleancë ka parregullsi dhe jo demokraci.
Në aleancë ka imponim por jo meritë.
Në aleancë ke gjithçka por sinqeritet jo
Tash e tutje pezulloj aktivitetin tim brendapartiak si kuvendar
” ka shkruar Orhan Osmani

Të nderuar miq, dashamirë, aktivistë dhe simpatizantë të Aleanca për Shqiptarët dega Saraj.
Në Aleancë ka gjithçka por jo ideal.
Në aleancë ka parregullsi dhe jo demokraci.
Në aleancë ka imponim por jo meritë.
Në aleancë ke gjithçka por sinqeritet jo
Tash e tutje pezulloj aktivitetin tim brendapartiak si kuvendar
” ka shkruar Sheadin Tanallari

Ndryshe edhe dega e ASH-së – Tetovë shkon drejtë shuarjes pasi është braktisur nga të gjithë figurat e njohura ku është zgjedhur një kryetar anonim për opinionin. /TS/

Lajmet e fundit

BEG-ut i merren të gjitha licencat, Bekteshi e mban premtimin

Ashtu siç kishte paralajmëruar ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, BEG nga tetori nuk do t’i ngrohë më shkupjanët. KRE i mori të gjitha licencat e...

Fillon rregullimi, tamponimi dhe pastrimi i kanaleve në fshatin Dvorcë

Komuna e Pllasnicës sot ka nisur me rregullimin, tamponimin dhe pastrimin e kanaleve si dhe aktiviteteve të tjera në fshatin Dvorcë, kështu njofton kreu...

Miliona denarë nga arka e Studeniçanit shkojnë për shokun e afërt të Azem Sadikit!?

“Eling Dooel Uvoz-Izvos Skopje”, është kjo kompania më e preferuar e Komunës së Studeniçanit.Kjo kompani është ajo që fiton pothuajse çdo tender nga kreu...