Sunday, November 28, 2021

Asamblistët e rinj në Komunën e Pejës


Lidhja Demokratike e Kosovës, ka dal partia e parë në Pejë.

Përveç kryetarit, kjo parti ka arritur të sigurojë numrin më të madh të asamblistëve me gjithsej 15.

E pasuar nga AAK me 7, LVV 6, PDK 5, Bosnjacka Inicijativa PEC 1 dhe Iniciativa Bosnjackog Jedintsva 1.

Në vijim iu sjellim listën me kandidatë që kanë arritur të bëhen asamblistë komunal në Pejë.

Lajmet e fundit
MARKETING I PAGUAR POLITIK