Sunday, July 3, 2022

Aksion pastrimi në Tetovë, Kasami: E fillova nga shtëpia ime se e kam bë bërllog

Në komunën e Tetovës sot është organizuar aksion për pastrimin e qytetit, por kreu i komunës së Tetovës Bilall Kasami e filloi këtë aksion që nga shtëpia e tij që le për të nënkuptuar që shtëpia e tij është e papastërt.

Madje disa metra larg objektit të Komunës ka një depo të madhe të mbeturinave, disa nga të punësuarit aty parkojnë për çdo ditë makinat e tyre dhe shkojnë në punë.

E fillova nga shtëpia ime, nga Çarshia e Epërme, bashkë me qytetarët filluam pastrimin e qytetit tonë, për t’u takuar në destinacionin tjetër atë në “Bllagoja Toska”. Pastrimi i qytetit fillon nga oborri ynë! Vazhdojmë me destinacionet e tjera për të krijuar një ambient të pastër në tërë qytetin tonë…

Lajmet e fundit

BEG-ut i merren të gjitha licencat, Bekteshi e mban premtimin

Ashtu siç kishte paralajmëruar ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, BEG nga tetori nuk do t’i ngrohë më shkupjanët. KRE i mori të gjitha licencat e...

Fillon rregullimi, tamponimi dhe pastrimi i kanaleve në fshatin Dvorcë

Komuna e Pllasnicës sot ka nisur me rregullimin, tamponimin dhe pastrimin e kanaleve si dhe aktiviteteve të tjera në fshatin Dvorcë, kështu njofton kreu...

Miliona denarë nga arka e Studeniçanit shkojnë për shokun e afërt të Azem Sadikit!?

“Eling Dooel Uvoz-Izvos Skopje”, është kjo kompania më e preferuar e Komunës së Studeniçanit.Kjo kompani është ajo që fiton pothuajse çdo tender nga kreu...